| 开启辅助访问 DIY
楼主: alenis

[Brisbane] 11.24

楼主| alenis 发表于 2012-4-17 20:44:36
Conrad 发表于 2012-2-27 00:41
缘分 很多东西 都只是 恰当的刚刚好

恰当的刚刚好。

似乎真的是这样吧

楼主| alenis 发表于 2012-4-17 20:50:44
loveless333 发表于 2012-3-5 20:04
不要尝试和一个有过太深刻回忆的人交往,他心里的影子,永远都是一个结。

这个有深刻体会。他最深刻的爱 ...

timing很重要

小流氓 发表于 2012-4-17 21:01:31
loveless333 发表于 2012-3-5 20:04
不要尝试和一个有过太深刻回忆的人交往,他心里的影子,永远都是一个结。

这个有深刻体会。他最深刻的爱 ...

同感, 这句话真的有那么点无奈

小流氓 发表于 2012-4-17 21:03:32
许多人都觉得王小贱对小仙才是真爱么?  那陆然了,都爱过,只是有些人总看不到对方的好,一味的无理取闹,直到最后伤够了,突然出现一个体贴温暖的都他妈觉得是真爱了。

楼主| alenis 发表于 2012-4-18 22:20:48
小流氓 发表于 2012-4-17 21:03
许多人都觉得王小贱对小仙才是真爱么?  那陆然了,都爱过,只是有些人总看不到对方的好,一味的无 ...

我也是吧。他真的把我弄伤心了。结果现在别人心疼我给我好吃的我都特感激!!!

小流氓 发表于 2012-4-19 17:32:04
alenis 发表于 2012-4-18 22:20
我也是吧。他真的把我弄伤心了。结果现在别人心疼我给我好吃的我都特感激!!!

给吃的你就感激。。。。这话听着怎么这么像吃货

楼主| alenis 发表于 2012-4-19 19:32:53
小流氓 发表于 2012-4-19 17:32
给吃的你就感激。。。。这话听着怎么这么像吃货

。。。。。。。晕

NNT 发表于 2012-4-19 21:03:19
I really do love her, even I have only know her for a few months, I can see right through her, I can see through the real her, the her she hide under what she choose to show others.

She a sunflower, she's a keeper. If I'm the sun, all I want to do is to surround her with those fuzzy warm feeling around her, so she could growth and become someone better. You don't pick the flower in knowing that might be the end of her, you'll nurture her.

I don't want to let her know I love her, I do not want to scare her off, she is the one, that I'm sure.

If you love something, set it free, if it comes back to you, it is yours, if it doesn't ,it never was.

God let us meet each other, with a purpose, trust in God, trust in us...no matter what, we will be together.

I love you

19.04.2012

小流氓 发表于 2012-4-19 21:56:04
alenis 发表于 2012-4-19 19:32
。。。。。。。晕

怀有感恩的心是对的,但是不要盲目的被感动

楼主| alenis 发表于 2012-4-19 22:00:57
小流氓 发表于 2012-4-19 21:56
怀有感恩的心是对的,但是不要盲目的被感动

我明白。